search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:50
MENU CLOSE

Φρίκη στη Λαμία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο γατάκι

21.05.2024 21:38
gatakia
Eurokinissi

Ένα αποκεφαλισμένο γατάκι αντίκρισε πολίτης στην διασταύρωση των οδών Έσλιν και Διάκου στη Λαμία. Μετά το αρχικό σοκ, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το κεφάλι άμοιρου ζώου που βρήκε – άγνωστο πως – φρικτό θάνατο.

Η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Ζώων & Ανθρώπων» και εκπρόσωπος για τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης των ζώων, Χρυσάνθη Καραγιάννη, δήλωσε στο lamiareport.gr ότι δεν γνώριζε κάτι για το περιστατικό διατύπωσε όμως την άποψη ότι κάτι τέτοιο «γίνεται ΜΟΝΟ από ανθρώπινο χέρι κ μόνο με ανθρώπινο αντικείμενο».

Η φωτογραφία από το σημείο είναι σοκαριστική. Το τοπικό μέσο την δημοσίευσε καλυμμένη με στόχο να φαίνεται το σημείο κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Κηφισιά: Τρεις συλλήψεις για τον τραυματισμό μαθητή από πτώση καγκελόπορτας σχολείου – Ανάστατοι οι γονείς, τι απαντά ο δήμος (Videos)

Επικρίσεις BBC για το ναυάγιο στην Πύλο: Στο στόχαστρο τα «κενά» των ελληνικών αρχών 

Πάτρα: Νέα καταγγελία για θάνατο 69χρονης μετά από λιποαναρρόφηση στον ίδιο γιατρό – «Της τρύπησε το έντερο» λέει η κόρη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:48