ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:23
MENU CLOSE

Το «κόλλημα» του ΣΥΡΙΖΑ και οι «γκράντε» υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και Δήμους

05.10.2022 06:00

Καλημέρα σας.

⁃ Μιας και είμαστε στα αντιπολιτευτικά, να σας πω ότι δεν ξέρω αν ισχύει το ενδιαφέρον του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη για την περιφέρεια Αττικής, αλλά είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται για μια καλή υποψηφιότητα απέναντι στον Γιώργο Πατούλη.

⁃ Ακούω ότι υπάρχουν σχετικές βολιδοσκοπήσεις για τον δήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Παχατουρίδη. Είναι μια καλή υποψηφιότητα και μπορεί να τύχει ευρύτερης στήριξης.

⁃ Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν υποψήφιο για την Περιφέρεια Κρήτης. Μήπως έχουν κάποιον καλύτερο από τον επιτυχημένο και σχεδόν οικουμενικά αποδεκτό νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη; Άσε που θα ‘ναι σήμα για μελλοντικές πιθανές ευρύτερες συνεργασίες στην κεντρική πολιτική σκηνή.

⁃ Σε ό,τι αφορά στους Δήμους Αθήνας και Πειραιά, ας μην αναζητήσουν για μια ακόμα φορά κομματική υποψηφιότητα – η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετική η παρουσία του Νάσου Ηλιοπούλου – αν δεν θέλουν να μετρήσουν μόνο τα κουκιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Το «μικρό Νταβός» του Μπένι, οι εμμονές κατά ΣΥΡΙΖΑ και οι… μετεκλογικές συνθέσεις

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μόνο με ατζέντα, οι τορπίλες στο Πολεμικό Ναυτικό σταμάτησαν και η παρέμβαση Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Η ανακατωσούρα στην Κ.Ο της ΝΔ, ο «ειδικός ρόλος» Χαρδαλιά και τα ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:22
Exit mobile version