search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Αυτή η νύχτα μένει: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» – Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη (Videos)

11.10.2022 10:07
mpismpikis-seira-new

Τις εντυπώσεις κέρδισε από την πρεμιέρα της η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» με το πρώτο επεισόδιο να αποσπά τα καλύτερα σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτοί που ξεχώρισαν, βέβαια, ήταν οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο τελευταίος, μάλιστα, για πολλούς ήταν ο πρωταγωνιστής στη σημαντικότερη -για πολλούς λόγους- σκηνή της πρεμιέρας.

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν πως «ο Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα.

Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια».

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος υποδυόμενος τον Στρατή εξοργίζεται από το άγριο «πέσιμο» του Θανάση στη Ζέτα και τον αποτρέπει δυναμικά.

Όταν ζητάει από τον Θανάση να του εξηγήσει τι έχει γίνει, εκείνος κάνει μια σεξιστική επίθεση στη Ζέτα και ο Στρατής του απαντά πως

«Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι! Κατάλαβες;» είναι η απάντησή του στη σεξιστική επίθεση του Θανάση στη Ζέτα, ενώ αμέσως μετά τον πετά με τις κλωτσιές έξω από το μαγαζί σε μια σκηνή που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως, καθώς στέλνει πολλά μηνύματα σε διάφορους αποδέκτες…

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, αποθεώθηκε και για μια ακόμα σκηνή και συγκεκριμένα, για το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ως Στρατής.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ: Μια 11άδα ιστορίες ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+ (Video/Photos)

Wednesday: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix (Video)

Κλιμακώνεται η κόντρα των καναλιών για την τηλεθέαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:51