search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Μουντιάλ: Μια 11άδα ιστορίες ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+ (Video/Photos)

11.10.2022 09:21
lentzas new

Σε ιδιότυπους παράγοντες ποδοσφαίρου μεταμορφώνονται οι Γιώργος Λέντζας και Άγγελος Γιακουμίδης κουμαντάροντας μια διαφορετική 11άδα την οποία θα κατεβάσουν στο γήπεδο του ΑΝΤ1+ λόγω Μουντιάλ.

Λέντζας και Γιακουμίδης από την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, θα παίζουν «μπάλα», αφηγούμενοι ποδοσφαιρικές ιστορίες από όλο τον πλανήτη.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Football stories» αποτελείται από ένδεκα επεισόδια και ταξιδεύει από το Λος Άντζελες μέχρι τη Χιλή και από το Ελ Σαλβαδόρ μέχρι την Ισλανδία, αναδεικνύοντας τη μαγεία του ποδοσφαίρου σε όλες τις διαστάσεις της.

Το «Football Stories» ακολουθεί τα βήματα των δύο φίλων καθώς ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, κυνηγώντας τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι και τις ιστορίες που κρύβονται στις γειτονιές, στους δρόμους και στα γήπεδα.

Είναι ένα ποδοσφαιρικό ταξιδιωτικό βιωματικό ντοκιμαντέρ που, με αφορμή το ποδόσφαιρο, αποτυπώνει την πραγματικότητα κάθε τόπου μέσα από τα μάτια των αληθινών πρωταγωνιστών του.

Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει μια σειρά από ιστορικά γεγονότα και προσωπικές ιστορίες, σε συνδυασμό με βιωματικά στοιχεία που φωτίζουν τη μοναδική ταυτότητα κάθε αγώνα, κάθε πόλης και κάθε χώρας.

Στόχος της σειράς ιστοριών ποδοσφαίρου είναι να αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο το άθλημα είναι συνυφασμένο με τις σύγχρονες κοινωνίες, επηρεάζοντας κοινωνικές, ιστορικές, οικονομικές, ακόμα και θρησκευτικές πτυχές της καθημερινής ζωής.

Κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρική εκπομπή, κάτι περισσότερο από ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ, το «Football Stories» θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης

Δύο όψεις του τηλεοπτικού νομίσματος

Σασμός: Η απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη με έναν παλιό γνώριμο

Ισχυρός πόλος έλξης τηλεθεατών και το ΠΣΚ η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35