search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:42
MENU CLOSE

Επιμένει ο Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ αλλά δεν θα ορίσουμε και ημερομηνία (Video)

14.10.2022 13:41
erdogan-nato-tourkia-1-new

Σε νέες «σκληρές» δηλώσεις, με απειλές εναντίον της Ελλάδας, προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Αστάνα.

«Βλέπουμε βέβαια τι συμβαίνει και το τι κάνουν στην Αλεξανδρούπολη και σε διάφορα νησιά. Αφού φορέσουμε την πανοπλία μας και λάβουμε τις προφυλάξεις μας, δεν μας δίνουν κανέναν φόβο», είπε ο Τούρκος σε δημοσιογράφους, μέσα από το αεροπλάνο.

«Έχουμε λάβει τα μέτρα μας, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα. Αφήστε τον να σκεφτεί», πρόσθεσε.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ημερομηνία. Βέβαια μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Αλλά δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία που η ιστορία θα καταγραφεί. Είναι δυνατόν να πούμε το τι και πότε θα το κάνουμε;», τόνισε ο Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει όριο που η υπομονή ξεχειλίζει.

Τέλος, αναφορικά με τα F-16 ο Τούρκος πρόεδρος έδειξε αισιόδοξος.

«Αυτά τα πρόσφατα βήματα ή οι πρόσφατες εξελίξεις, ειδικά όσον αφορά το F-16, δείχνουν ότι κάτι έχει αλλάξει. Φυσικά όλα αυτά τα βήματα τα ακολουθεί ταυτόχρονα και η Ρωσία. Πώς προχωράει και το τι συμβαίνει», σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες δηλώσεις Ερντογάν έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά την συνάντηση του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε επίσης:

Gazprom για Nord Stream: Μεγάλο μέρος του αγωγού μπορεί να πρέπει να αντικατασταθεί

«Οι Πρίγκιπες του Πύργου»: Θα λύσει ο Κάρολος το μεσαιωνικό μυστήριο που παραμένει άλυτο επί 539 χρόνια; (Video/Photo)

Βόρεια Καρολίνα: Συνελήφθη ο δράστης πέντε φόνων στην πόλη Ράλι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:42