search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:27
MENU CLOSE

Κρήτη – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης που ανασύρθηκε νεκρή: «Την είδα να επιπλέει, την έκρυβαν τα σκουπίδια» (Video)

16.10.2022 12:10
sizigos1

Ο σύζυγος της 50χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος ο οποίος εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι, στα νερά της Παντάνασσας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει.

Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες ωστόσο υπήρχε αρχικά ένα μπέρδεμα για το αν πρόκειται όντως για ανθρώπινο σώμα. Συγκεκριμένα όταν ενημέρωσε τους δύτες ότι έβλεπε το σώμα της συζύγου του να επιπλέει, εκείνοι του απάντησαν: «Οχι, είναι μαξιλάρι».

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής.

Επίσης, ο άνδρας της άτυχης γυναίκας μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», ανέφερε πως μία ώρα από όταν είχαν φύγει από το σπίτι τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν πως βρέχει πολύ και θα φύγουν. «Η γυναίκα μου έκλαιγε και φώναζε. Μέσα σε ένα λεπτό μας ξαναπήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε να καλέσουμε το 112».

«Όταν μιλούσε ο Κώστας άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει πιο έντονα. Έκανε σαν τρελή. Πήραμε το 112 και τους είπαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος. Ο άνδρας τού είπε «έχει πάρει το νερό το αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι να κάνω». Όπως προσθέτει, έπειτα χάθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία και δεν ξαναμίλησαν έκτοτε. Κάποια στιγμή, μαζί με τον γιο του μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος μαζί με τις αρμόδιες Αρχές. «Εγώ με τον γιο μου (σ.σ. βρήκαν τον νεκρό άνδρα)», συμπληρώνει ο ίδιος περιγράφοντας όσα βίωσε και λέει πως «είχε πολλά χτυπήματα ο Κώστας, κάπου τράκαρε πρώτα το αμάξι».

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Νέα ασύλληπτη κτηνωδία σε βάρος σκύλων, μετά τον ακρωτηριασμό της αλεπούς (Σκληρές εικόνες)

Μήνυμα συγκίνησης από Μουρούτσο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έρχονταν “επώνυμοι”, αγκαλιάζονταν με τον 53χρονο, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07