search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:33
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Τι πραγματικά ισχύει για την Κατερίνα Μάρκου – Γιατί ήταν στη συνάντηση του Ανδρουλάκη με τον Καντέρ

21.10.2022 06:00
androulakis_kanter_new

Στο γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή εμφανίστηκε την Τετάρτη η πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Κατερίνα Μάρκου. 

Όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που υπήρξαν στα πρακτορεία αλλά και στα Social Media του Νίκου Ανδρουλάκη, συνόδευε τον καλαθοσφαιριστή Ενές Καντέρ που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Η φωτογραφία της χειραψίας του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Τούρκο μπασκετμπολίστα που έγινε μπροστά στην κ. Μάρκου έβαλε φωτιές στους υποψηφίους της Β’ Θεσσαλονίκης. Υπήρξαν μάλιστα δημοσιεύματα που ήθελαν την πρώην βουλευτή να συνομιλεί με το ΠΑΣΟΚ. 

Η αλήθεια είναι όμως ότι η κ. Μάρκου δεν είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ ούτε πρόκειται να είναι υποψήφια. Η πρώην βουλευτής γνωρίζει προσωπικά τον Ενες Καντέρ και μεσολάβησε για τις επαφές που είχε ο μπασκετμπολίστας στην Ελλάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr οι δυο τους γνωρίστηκαν σε παλιότερο ταξίδι της κ. Μάρκου στις ΗΠΑ. Η πρώτη τους επαφή έγινε στο Καπιτώλιο. 

Τώρα, αναφορικά με το πολιτικό αύριο της Κατερίνας Μάρκου λίγα πράγματα γνωρίζουμε. Η ίδια λέει σε συνομιλητές της ότι δεν προτίθεται να ξανακατέβει. 

Διαβάστε επίσης:

Αιχμή Τσίπρα κατά Τσιόδρα

Οι υπουργοί της κυβέρνησης που κάνουν τηλεθέαση – Γιατί τους καλούν στα κανάλια 

Εκλογές: Πώς αλλάζει o χάρτης – Οι άγνωστοι παράγοντες που φοβούνται όλα τα κόμματα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20