search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Αιχμή Τσίπρα κατά Τσιόδρα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2252
20/10/2022
20.10.2022 16:44
tsipras- tsiodras- new

Αιχμή για τον Σωτήρη Τσιόδρα και τους λοιπούς επιστήμονες που πλαισίωσαν την κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας άφησε ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα κατά την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη για την «Ενεργειακή Κρίση στην Ελλάδα».

Παρεμπιπτόντως ο τελευταίος είναι από τα μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα που φαίνεται πως έχουν αποφασίσει πιο ενεργό ανάμειξη με την πολιτική, καθώς αναμένεται πως θα είναι υποψήφιος στην Κεφαλλονιά.

Επιστρέφοντας στο αρχικό θέμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο κιόλας των δηλώσεων Τσιόδρα (ότι «αποτύχαμε παταγωδώς») έκανε ένα σχόλιο, με αφορμή τη στάση του Ν. Φαραντούρη, ο οποίος, όπως είπε, «ως επιστήμονας τις μέρες της ενεργειακής κρίσης κάνει το καθήκον του», δηλαδή «τεκμηριώνει, διαφωτίζει, παρεμβαίνει». Αυτός, είπε, είναι ο ρόλος της επιστήμης και «όχι να είναι στην υπηρεσία της προπαγάνδας»…

Διαβάστε επίσης:

Οι υπουργοί της κυβέρνησης που κάνουν τηλεθέαση – Γιατί τους καλούν στα κανάλια 

Εκλογές: Πώς αλλάζει o χάρτης – Οι άγνωστοι παράγοντες που φοβούνται όλα τα κόμματα 

Με εξώδικο απαντούν Αρβανίτης – Κούλογλου σε εφημερίδα για δημοσίευμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:20