search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Βιβλίο για την ενεργειακή κρίση θα παρουσιάσει ο Τσίπρας

11.10.2022 10:49
tsipras1110_new

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη για την ενεργειακή κρίση θα βρεθεί ως ομιλητής την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νικόλας Φαραντούρης αποτελεί από τα βασικά μέλη του think tank προσωπικοτήτων που είχε στήσει πέρυσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να συνδράμει το έργο του κόμματος με επεξεργασίες «από την κοινωνία» και σταθερά το τελευταίο διάστημα συμβουλεύει το Αλέξη Τσίπρα γύρω από τα θέματα της Ενέργειας. Είναι, Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜSc in Energy Strategy, Law & Economics στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρουσιάζει απλώς το βιβλίο στην εν λόγω εκδήλωση αλλά έχει συγγράψει και τον πρόλογο στην έκδοση.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση έχει τίτλο: «Η Ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα- Η δίνη της ακρίβειας, οι προειδοποιήσεις, οι προτάσεις για έξοδο».

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, ομιλητές σε αυτό το πάνελ θα είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Κότιος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΜΠ (και γραμματέας του τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ) Χάρης Δούκας. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Καθημερινής Χρύσα Λιάγγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο χώρο του Roof Garden OLYMPIAS, (Αθηνάς 57) και ξεκινά στις 6 το απόγευμα.

Μ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Με Σολτς, Σάντσεθ, Κόστα και Σάνα Μαρίν ο Ανδρουλάκης

Έχουμε υφυπουργό για θέματα ψυχικής υγείας;

Νέα Δημοκρατία: Πώς βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο μετρό του Πειραιά;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:21