search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Πώς βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο μετρό του Πειραιά;

11.10.2022 06:00
mitsotakis_samaras

Στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά βρέθηκε την Δευτέρα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ήταν καλεσμένος του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια του μετρό στο μεγαλύτερο λιμάνι της πόλης. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου ξόδεψε αρκετές ώρες για να επικοινωνήσει με τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά για να πάρει το «ναι» στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές δεν διανύουν και τις καλύτερες σχέσεις αυτήν την περίοδο. Οι κραδασμοί ξεκίνησαν με την υπόθεση της Novartis και έφτασαν μέχρι τα γενέθλια της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έδωσε το «παρών» στην συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος. 

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλουν να ρίξουν γέφυρες με τον Αντώνη Σαμαρά. Τουλάχιστον αυτό λέει το παρασκήνιο. Στο δρόμο προς τις εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει ενωμένο το κόμμα του. Η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια του μετρό διώχνει – προς το παρόν – τα όποια σύννεφα υπήρξαν. 

Οι δύο άντρες καθίσαν δίπλα – δίπλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με πολύ θερμά λόγια. Απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι το έργο ξεκίνησε επί των ημερών της διακυβέρνησής του και στη συνέχεια κάποιες κυβερνήσεις το έτρεξαν πιο γρήγορα και κάποιες άλλες όχι.

Διαβάστε επίσης:

Στροφή στην γυμναστική για τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά το σχόλιο του Παπαδάκη για την «μπάκα» του (Video)

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ – Ανεστάλη η ιδιότητά του

Κωστής Χατζηδάκης: Η… σούστα και η συγκίνηση (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:15