search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Στροφή στην γυμναστική για τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά το σχόλιο του Παπαδάκη για την «μπάκα» του (Video)

10.10.2022 15:54
adonis gymnastirio098-new

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε το βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας μέσα στο σαββατοκύριακο, και δείχνει τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να το έχει… ρίξει στη γυμναστική με τη βοήθεια μάλιστα και μιας personal trainer.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν από την γυμνάστρια του υπουργού, ο κ . Γεωργιάδης εμφανίζεται να γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών.

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στα σχόλια, κυρίως των επικριτών του, λέγοντας πως ό,τι και να κάνει θα σχολιαστεί, «ακόμη και όταν απλά αναπνέω» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Οι Αταίριαστοι», θέλοντας να δώσει και μια χιουμοριστική διάσταση στην απάντησή του δήλωσε: : «Πληγώθηκα που ο κ. Παπαδάκης σχολίασε τη μπάκα μου και είπα να την ρίξω» με τους παρουσιαστές της εκπομπής να τον παροτρύνουν να συνεχίσει τη γυμναστική και να δείξει στον Γιώργο Παπαδάκη τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είχε σχολιάσει τον Σεπτέμβριο την επίδοση του υπουργού σε αγώνα τένις ως εξής: «Παίζει καλό τένις; Εδώ την μπάκα δεν τη βλέπεις, παιδί μου, την μπάκα. Πώς να παίξεις με τέτοια μπάκα… Μπράβο, υπουργέ, μας έκανες περήφανους!»

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ – Ανεστάλη η ιδιότητά του

Κωστής Χατζηδάκης: Η… σούστα και η συγκίνηση (photo)

Βουλή: Η φαρμακευτική κάνναβη στο επίκεντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:36