search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:58
MENU CLOSE

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ – Ανεστάλη η ιδιότητά του

10.10.2022 14:01
oikonomou_new

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον 53χρονο, ο οποιος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η κομματική ιδιότητα του κατηγρούμενου έχει ανασταλεί, μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ, είναι ήδη σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πλήθος φωτογραφιών, που είχε αναρτήσει ο κατηγορούμενος στο προφίλ του στο Facebook με τον ίδιο να ποζάρει δίπλα σε προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Χατζηδάκης: Η… σούστα και η συγκίνηση (photo)

Βουλή: Η φαρμακευτική κάνναβη στο επίκεντρο

Θεόδωρος Καράογλου: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτειά του με τον καρκίνο – «Φοβάμαι πολύ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32