search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Οι υπουργοί της κυβέρνησης που κάνουν τηλεθέαση – Γιατί τους καλούν στα κανάλια 

20.10.2022 06:30
tileorasi_tiletheasi

Δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που αναρωτιούνται για τα πρόσωπα που είναι καλεσμένοι στα πολιτικά τραπέζια.

Η συνήθης κριτική που γίνεται είναι για την ανακύκλωση πολιτικών που εμφανίζονται συχνά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στις πρωινές εκπομπές κυρίως ή σε προγράμματα late night ζώνης (εκπομπές που γίνονται συνήθως από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς). 

Όπως και να ‘χει υπάρχουν πολιτικοί που με όρους τηλεοπτικής αγοράς «ανεβάζουν» την τηλεθέαση. Οι Υπουργοί της κυβέρνησης που ξεχωρίζουν για τα «υψηλά ποσοστά» είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης . Το κοινό που έχουν και οι τέσσερις Υπουργοί είναι ότι βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα λόγω των χαρτοφυλακίων τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών είναι και ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο οποίος όμως εμφανίζεται πιο συχνά για τα Ελληνοτουρκικά και λιγότερο για θέματα Παιδείας. Για τα θέματα των Ελληνοτουρκικών ξεχωρίζει – με τηλεοπτικούς όρους πάντα – ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης αλλά και ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ. 

Από τα μέλη της κυβέρνησης τις λιγότερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις τις έχει δώσει ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που κυνηγάνε μετά μανίας οι τηλεοπτικοί σταθμοί. 

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Σκυλακάκη – Τσακαλώτου στη Βουλή για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Δένδιας: Το μήνυμά του μετά τη συνάντηση με Ζελένσκι – «Η Ελλάδα καταδικάζει κάθε απόπειρα αλλαγής των συνόρων»

Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο με εντολή Θεοδωρικάκου ο αστυνομικός που συνομιλούσε με τη 12χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:35