search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Πρωθυπουργός ή ντράμερ;

14.10.2022 15:56
Loverdos987- new

Κανείς δεν κατανοεί τι πραγματικά θέλει να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με τα συνεχή τιτιβίσματά του. Θέλει να δείξει ότι είναι αντιΣΥΡΙΖΑ; Ναι, είναι. Το επιβεβαιώνουμε κι εμείς.

Μέσα σε ένα 24ωρο έγραψε ότι μόνο ο ίδιος από την αντιπολίτευση ψήφισε την αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα για τους βιασμούς και λίγο αργότερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταργήσει τον νόμο που είχε θεσπίσει ως υπουργός Παιδείας ο ίδιος, ο οποίος έστελνε εκτός σχολείων όσους εμπλέκονταν σε υπόθεση παιδεραστίας.

Πριν από λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παίζοντας ντραμς και είπε ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει πρωθυπουργός. «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» είπε χαρακτηριστικά. Έχει όντως τις ικανότητες και στα ελληνοτουρκικά είναι εξαιρετικός συζητητής. Θα έπρεπε να είναι όμως λίγο περισσότερο… προσεκτικός.

Διαβάστε επίσης:

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της Ν.Δ. περί παιδοβιαστών

Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και το σύνθημα

Βουλή: Η «τούμπα» της Σοφίας Βούλτεψη και η αντίδραση Τσίπρα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:47