search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:54
MENU CLOSE

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: «Η κόρη μου λέει ψέματα, δεν της είχε κάνει τίποτα» λέει ο πατέρας της 38χρονης (Video)

24.10.2022 17:16
irakleio_vitrioli

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κόρης του ότι είχε δεχθεί απειλές ο πατέρας της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας της δράστιδας μιλώντας στο Open υποστήριξε πως η κόρη του λέει ψέματα για τις απειλές που είχε δεχθεί από τον 36χρονο και τόνισε ότι «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» και πως «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

Αρχικά ο πατέρας της τόνισε πως «δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της» και ανέφερε 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

Πού βρίσκεται η 38χρονη

Εν τω μεταξύ, άφαντη παραμένει η 38χρονη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να μην παραδοθεί για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο. Η καταζητούμενη γυναίκα δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της.

Εμφανίζεται πεπεισμένη ότι θα καταλήξει στη φυλακή και εκεί όπως πιστεύει, η οικογένεια του άλλοτε συζύγου της, θα βάλει ανθρώπους να την σκοτώσουν. Έτσι συνεχίζει να κρύβεται, με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί να δηλώνει άγνοια για το μέρος που βρίσκεται η πελάτισσά του.

Την ίδια ώρα, η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, το μεσημέρι, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Αθηνών Κορίνθου – Ηλικιωμένη μπήκε ανάποδα στο δρόμο και σκότωσε μοτοσικλετιστή

Κολωνός: Νέα εντάλματα σύλληψης για τους βιαστές της 12χρονης – Τι προέκυψε για τρεις από τους αυτοβούλως προσελθόντες

Απίστευτη καταγγελία καθηγητή: «Δέχθηκα άγριο bullying από μαθητές» – Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:52