search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:18
MENU CLOSE

Η «κατρακύλα» του Kanye West: Χάνει το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο – Τον πέταξαν έξω από εμπορικό (Videos/Photo)

27.10.2022 12:22
Kanye West new

Μετά την Adidas και την Gap και η εταιρία Skechers διέκοψε τις σχέσεις με τον ράπερ Kanye West, με αφορμή τις αντισημιτικές δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο. Και επιπλέον το Μουσείο της Μαντάμ Τισό ανακοίνωσε ότι αποσύρει το κέρινο ομοίωμα του ράπερ.

Μάλιστα άνδρες της ασφάλειας της Skechers έδιωξαν τον Kanye West από κατάστημα της εταιρίας στο Λος Άντζελες, όταν «εμφανίστηκε χωρίς να έχει ειδοποιήσει και απρόσκλητος».

Ο Kanye West, που έχει αλλάξει το όνομά του και αποκαλείται πλέον επισήμως Ye, εμφανίστηκε σε ένα κατάστημα της Skechers και «τραβούσε βίντεο χωρίς άδεια», όπως ανακοίνωσε η εταιρία, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι άνδρες ασφαλείας και να τον απομακρύνουν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Skechers δεν εξετάζει και δεν έχει καμία πρόθεση συνεργασίας με τον West».

«Καταδικάζουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του και δεν ανεχόμαστε τον αντισημιτισμό και καμία μορφή ρητορικής μίσους», επισημαίνει η εταιρία.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Adidas έδωσε τέλος στην συνεργασία της με τον West και ανακοίνωσε ότι σταματάει άμεσα η γραμμή παραγωγής ειδών με τον τίτλο Yeezy, που έχει ως σημείο αναφοράς το όνομα του ράπερ.

Μαντάμ Τισό: Αποσύρεται

Επιπλέον εκπρόσωπος του Μουσείου της Μαντάμ Τισό δήλωσε ότι «η φιγούρα του Ye αποσύρεται από τον χώρο επίδειξης και μπαίνει στην αποθήκη».

«Κάθε φιγούρα κερδίζει τον χώρο της στο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου και ακούμε τους προσκεκλημένους μας και το κοινό για το ποιον θέλουν να βλέπουν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του μουσείου.

Το κέρινο ομοίωμα του ράπερ είχε τοποθετηθεί στο μουσείο το 2015, μαζί με εκείνο της τότε συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν.

Η Καρντάσιαν και μέλη της οικογένειάς της έχουν κάνει παρέμβαση στο θέμα που προκλήθηκε ζητώντας να μπει τέρμα «την τρομερή βία και την ρητορική μίσους» με στόχο την εβραϊκή κοινότητα.

Ο Kanye West στην αρχή του χρόνου ήταν στην θέση 1.513 της λίστας Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία που υπολογιζόταν στα 1,7 δισεκατομμύρια λίρες, κυρίως λόγω της αξίας των συμβολαίων που είχε με την Adidas και άλλες εταιρίες στον χώρο της μόδας.

Ωστόσο η διακοπή του συμβολαίου με την Adidas καθαίρεσε τον ράπερ από τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, αφού η περιουσία του υπολογίζεται ότι έπεσε πλέον στα 344 εκατομμύρια λίρες.

Η εταιρία ειδών ρουχισμού Gap Inc, που τερμάτισε την συνεργασία της με τον ράπερ τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την σειρά προϊόντων Yeezy Gap από τα καταστήματά της.

Η εταιρία προώθησης ταλέντων CAA και ο οίκος μόδας Balenciaga διέκοψαν επίσης τις σχέσεις τους με τον 45χρονο ράπερ και ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την προσωπικότητα του West αποφασίστηκε να μην προβληθεί.

Αντιθέτως ο εκτελεστικός διευθυντής του Spotify, Ντάνιελ Εκ, δήλωσε ότι αν και οι δηλώσεις του West είναι «απαίσιες» η μουσική του θα παραμείνει στην πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης

Κλιματική αλλαγή: Δύο burgers την εβδομάδα θα σώσουν τον πλανήτη; (Videos)

Τρομακτικός ιός μετατρέπει τα περιστέρια σε… ζόμπι (Video)

Σάλος με τον Βρετανό ΥΠΕΞ: Ζήτησε από τους γκέι φιλάθλους που θα πάνε στο Μουντιάλ να… «μην προκαλούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:18