search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Ο χωρισμός από τον Γουέστ και οι κρίσεις πανικού – «Η καριέρα σου έχει τελειώσει» (video)

12.05.2022 16:26
kim-kardashian-met-gala

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κάνει περιουσία που το 2018 υπολογίστηκε στα 325 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας τον εαυτό της. Επισήμως εμφανίζεται ως επιχειρηματίας, παραγωγός και φωτομοντέλο. Στην πραγματικότητα πουλάει οτιδήποτε έχει να κάνει με την εικόνα της και θησαυρίζει.

Ένα από τα καλύτερα «προϊόντα» της είναι η προσωπική της ζωή, την οποία δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βγάλει στη φόρα.

Η τελευταία εκδοχή ενός τέτοιους «προϊόντος», είναι η δήλωσή της ότι παθαίνει κρίσεις πανικού, διότι δεν είναι σίγουρη για την ταυτότητα που προβάλλει ως προς τη μόδα που ακολουθεί. Κι αυτό της συνέβη, όπως λέει μετά τον χωρισμό της από τον Γουέστ, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε πως η καριέρα της «έχει τελειώσει».

Η Κιμ Καρντάσιαν αισθανόταν τόσο δεμένη με τον Γουέστ που από το 2014 μέχρι τον Ιανουάριο εφέτος χρησιμοποιούσε επίσημα το ονοματεπώνυμο Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ. 

Ο χωρισμός φαίνεται πως δεν της έκανε καλό. Η 41 ετών Κιμ Καρντάσιαν λέει πως είναι πολύ νευρική και αισθάνεται πως οτιδήποτε φοράει δεν της ταιριάζει. Παρόλο που πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτόμου Προσωπικότητας στη Νέα Υόρκη, ο Γουέστ βρήκε τρόπο να την χτυπήσει εκεί που πονάει: Ανέβασε στα social media μία φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν με ένα καφέ φόρεμα, γράφοντας πως με την εμφάνιση αυτή θύμιζε τον καρτουνίστικο χαρακτήρα της Μάρτζι Σίμσον, από την σειρά The Simpsons.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχασε την ευκαιρία να περιγράψει το «δράμα» που περνάει μετά τον χωρισμό της, λέγοντας ότι παθαίνει «κρίσεις πανικού» με την εμφάνισή της, καθώς επί χρόνια την φρόντιζε ο ίδιος ο Γουέστ.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής The Kardashians, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ρώτησε την Κιμ τι συμβαίνει με τον χωρισμό από το ράπερ κι εκείνη απάντησε πως ακόμα δεν έχει υπογράψει κανένα διαζύγιο. Όμως είπε πως είναι σίγουρη πως ο χωρισμός της έκανε καλό.

Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε πως ήταν «υπερπροστατευτική με τον Κάνιε και δεν μοιραζόταν πολλά αρνητικά πράγματα που συνέβαιναν, γιατί δεν είναι ο ίδιος στο σόου για να μιλήσει».

Εντούτοις, ομολόγησε ότι  είχε φτάσει στο σημείο «που του ζητούσα συμβουλές για τα πάντα, ακόμα και για τα ρούχα».  «Ακόμα και τώρα παθαίνω κάτι σαν κρίσεις πανικού, σκέφτομαι “τι είναι αυτό που φοράω”. Ήταν ο στυλίστας μου», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

«Σκέφτομαι πως μπορώ να φορέσω κάτι που δεν έχει ελεγχθεί προηγουμένως», είπε η Κιμ Καρντάσιαν κι όταν η αδελφή της την ρώτησε αν αισθάνεται πως αυτό που φοράει είναι ένα «κακό ρούχο», απάντησε πως αισθάνεται «τόσο νευρική» εξαιτίας της αβεβαιότητας για τις στιλιστικές της επιλογές…

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που πατάει τον σκύλο της εκπομπής και οι αντιδράσεις (photo)

Μαντώ: «Μας ήθελαν… κόκκαλο στα μαγαζιά – Nα μην υπάρχει το 6 μπροστά στη ζυγαριά» (Video)

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σε ποιες ταινίες δεν μιλούσαν στα γυρίσματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02