search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:50
MENU CLOSE

Μπελάδες για τον Kάνιε Γουέστ: Γιατί το Instagram ανέστειλε τον λογαριασμό του ράπερ

17.03.2022 17:23
kanyewsest173_new
Photo: Kim Erlandsen, NRK P3 - Flickr

Σε αναστολή τέθηκε ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο Instagram καθώς η εταιρία Meta, στην οποία ανήκει το Instagram έκρινε ότι ανέβασε σχόλιο με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον του παρουσιαστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής Daily Show, Τρέβορ Νόα.

Ο Γουέστ παραβίασε την πολιτική της πλατφόρμας για  την ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση, ανακοίνωσε το Meta, διευκρινίζοντας ότι για 24 ώρες δεν θα μπορεί να δημοσιεύει , να σχολιάζει και να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια στο Instagram. Προειδοποίησε μάλιστα ότι η εταιρία θα λάβει και άλλα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο.

To προφίλ του αυτή τη στιγμή είναι «ανοιχτό» στους χρήστες, όμως είναι διαθέσιμες μόνο οι τελευταίες οκτώ δημοσιεύσεις

Ο Κάνιε Γουέστ κρίθηκε ότι έκανε ένα συκοφαντικό σχόλιο κατά του τηλεοπτικού παρουσιαστή, με αφορμή σχόλιο του τελευταίου, που αναφερόταν στην συμπεριφορά του διάσημου ράπερ έναντι της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν και του φίλου της, Πιτ Ντέιβιντσον.

«Μπορεί να μην λυπάσαι την Κιμ επειδή είναι πλούσια και διάσημη. Αλλά αυτό που περνάει είναι τρομακτικό να το βλέπεις και ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό που περνούν πολλές γυναίκες όταν παίρνουν την απόφαση να φύγουν», ανέφερε ο Τρέβορ Νόα στην εκπομπή του.

Ο ράπερ απάντησε ανεβάζοντας το τραγούδι «Kumbaya», αλλά αντικαθιστώντας τους στίχους με ένα ρατσιστικό επίθετο. Πριν από την αφαίρεση αυτής της ανάρτησης ο τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε  απαντήσει εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον ράπερ, αλλά και την ανησυχία του για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης:

Miss World 2021: Νικήτρια η Πολωνή Karolina Bielawska μέσα σε κλίμα συγκίνησης προς την Ουκρανία (Photos)

Μαρία Καρλάκη: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα – Δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω» (video)

Ελένη Μενεγάκη: Το ατύχημα με τα… φώτα και η αλλαγή του πλατό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42