search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Επίθεση με μαχαίρι σε επιχειρηματία: «Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, ούτε που το καταλάβαμε», λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

29.10.2022 12:18
Ηράκλειο: Επιτέθηκε στον πρώην της με μαχαιροπίρουνα και γλάστρες - Media

Σοκάρουν οι δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι που δέχθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που είναι και φίλος του Γιάννη Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονς να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, στη συνέχεια ο επιχειρηματίας, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με κοινούς γνωστούς και φίλους ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Tρεις συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

Ευρυτανία: Aνασύρθηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί (Photos)

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθεί η 38χρονη δράστρια (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54