search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθεί η 38χρονη δράστρια (Photos)

29.10.2022 09:09
kafstiko-ygro-kriti-new

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη το πρωί του Σαββάτου (29/10) η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση έφτασε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί. Η τοπική ιστοσελίδα cretapost δημοσίευσε φωτογραφίες από την άφιξή της.

Η 38χρονη παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/10) στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα την Τετάρτη (26/10), όπου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη παραδέχεται ότι διέπραξε το αδίκημα και έχει δηλώσει πως «θόλωσε και του έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του, ενώ κουβαλούσε το καυστικό υγρό μαζί της για άμυνα.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αίθριος σε όλη την Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη

Βαρυμπόμπη: Γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καβγά – Δίνει μάχη για τη ζωή του

28η Οκτωβρίου: Μητέρα συμμετείχε στην παρέλαση κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:50