search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Παραδόθηκε η 38χρονη στην Αστυνομία

25.10.2022 19:25
kafstiko-ygro-kriti-new

Παραδόθηκε στην Αστυνομία η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 40 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και 4 μέρες μετά την τέλεση της πράξης της, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι από την Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο συνήγορος της 38χρονης Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η παράδοση της 38χρονης είχε προγραμματιστεί και είχαν ενημερωθεί οι αρχές. Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι η 38χρονη ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για μια μικρή ποσότητα υγρού, το οποίο πάντως όπως τόνισε δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό.

«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί» ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο οποίος στις δηλώσεις του πρόσθεσε ότι πρόκειται για «μία κακοποιημένη γυναίκα, από τα λεγόμενά της. Έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της και μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δεν θέλω ακόμα να το πω θα το αναφέρει η ίδια , έγινε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».

Σύμφωνα με το neakriti.gr, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έφτασαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου τρία αυτοκίνητα πριν καταφθάσει το όχημα με τους δύο δικηγόρους τους κ.κ. Απόστολο Λύτρα και Μάνο Δρακωνάκη. Σε ένα από τα τρία αυτοκίνητα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που κατέφθασαν πριν τους δικηγόρους βρισκόταν μέσα η κατηγορούμενη η οποία μπήκε πρώτη μέσα και ακολούθησαν οι δικηγόροι οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. 

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Η 38χρονη επιτέθηκε  με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της  τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή κιόλας με δικηγόρο από την Αθήνα για να παραδοθεί. Την παράδοσή της έκανε ο δικηγόρος εξ Αθηνών Απόστολος Λύτρας που βρέθηκε από το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί θόλωσε μετά από καυγά με τον 36χρονο. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχε εμφανιστεί ως δικηγόρος της ο νομικός από το Ηράκλειο Μάνος Δρακωνάκης ο οποίος τελικά είχε χάσει κάθε ίχνος επικοινωνίας μαζί της όμως σήμερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος ήταν συνεπιβάτης του οχήματος που οδηγούσε ο κ. Δρακωνάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα οι υποπαραλλαγές BQ.1 και ΒQ.1.1 – Μειώθηκαν τα κρούσματα, αυξήθηκαν οι θάνατοι

Δολοφονία στην Χαλκιδική: Σκότωσαν 53χρονο με τσεκούρι – Άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών

Δράμα: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 35χρονος αστυνομικός – Ενδείξεις αυτοκτονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:40