search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Μέγκι Ντρίο: Μετά το GNTM βρέθηκα χωρίς χρήματα – Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο

28.11.2022 09:46
meggy_drio

Για τη Ραμόνα Βλαντή, το bullying που έχει δεχθεί λόγω της καταγωγής της αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε στο «Mega Καλημέρα» η Μέγκι Ντρίο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν έχει βρεθεί ποτέ χωρίς χρήματα, το μοντέλο απάντησε: «Φυσικά, ήταν μετά το GNTM, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο».

«Η Ραμόνα Βλαντή λέει συνέχεια πράγματα για να είναι στην επικαιρότητα. Μια Ραμόνα θα κρίνει την Καγιά ενώ δεν έχει συνεργαστεί μαζί της; Πώς γίνεται; Δεν το βλέπω σωστό. Επειδή δούλευες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανες μια εκπομπή βγαίνεις τώρα μπροστά και λες όλοι ξέραμε ποια είναι η Βίκυ Καγιά;» λέει για την κόντρα της με τη Ραμόνα Βλαντή και σχολιάζει: «Πολλές φορές δεν μου αρέσουν αυτά που φοράει, νομίζω ότι είμαστε στην εποχή του ’80. Το βλέπω λίγο παλιομοδίτικο όλο αυτό».

Για το bullying που έχει δεχτεί, η Μέγκι Ντρίο εξομολογήθηκε: «Λόγω της καταγωγής μου έστελναν μηνύματα κάποτε στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου και της έγραφαν πώς τη μεγάλωσες αυτή που μιλάει έτσι. Αυτά ήταν τις χρονιές μετά το GNTM, αλλά και όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση. Ακόμα και στο πάνελ τότε δεχόμουν bullying».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: «Κάποτε μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες» (Video)

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Να προσέχει αυτούς που βάζει στο σπίτι μας» (Video)

Τζούλια Νόβα: «Ό,τι στραβό γινόταν στον “Τροχό της τύχης” το έριχναν σε εμένα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:15