search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεμφάνιση του Φώτη Κουβέλη – «Η έρευνα της Δικαιοσύνης επείγει»

30.11.2022 06:00
kouvelis_new

Την επανεμφάνισή του έκανε μέσα από την σελίδα του στο facebook, o πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Υπουργός του Αλέξη Τσίπρα, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης σχολιάζοντας – ως νομικός – την υπόθεση των παρακολουθήσεων τόνισε πως πρέπει να προχωρήσει η έρευνα της Δικαιοσύνης. «Οφείλει να προχωρήσει με την ευθύνη της ανεξαρτησίας της, που από το Σύνταγμα έχει», προσθέτει ο κ. Κουβέλης.

Η ανάρτηση  του Φώτη Κουβέλη

Περισσότεροι από 100 φέρονται να είναι τα άτομα που υπήρξαν θύματα παρακολούθησης με τηλεφωνικές υποκλοπές, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων. Η έρευνα της Δικαιοσύνης επείγει. Οφείλει να προχωρήσει με την ευθύνη της ανεξαρτησίας της, που από το Σύνταγμα έχει. Η όλη υπόθεση είναι υπόθεση Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου. Δεν είναι δευτερεύον ζήτημα και αποτελεί επικίνδυνο πρόσχημα ο ισχυρισμός ότι άλλα απασχολούν την κοινωνία και όχι οι τηλεφωνικές υποκλοπές και οι παρακολουθήσεις. Βεβαίως την απασχολούν και την βασανίζουν η ακρίβεια και το κοινωνικό κράτος που αποσαθρώνεται. Το Κράτος Δικαίου δεν είναι άσχετο και ξένο προς όλα εκείνα που ταλανίζουν τον πολίτη. Συνυπάρχουν και συγκροτούν την γενικότερη έννοια της πολιτικής.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν εγκαταλείπει την ενασχόλησή του με την πολιτική, ωστόσο δε θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές. Υποψήφια θα είναι όμως – όπως έγραψε το topontiki.gr –  η κόρη του Μαρία, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση – έκπληξη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με «Κεντροδεξιό» υποψήφιο

ΠΑΣΟΚ – Κατερίνα Λάσπα: Εκτός από Γραμματέας Εθελοντισμού θα είναι και υποψήφια βουλευτής;

Γιώργος Παπανδρέου: Θετικός στον κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:51