search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Φονική έκρηξη στις Σέρρες: Νεκρό έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο – Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατός του

05.12.2022 18:20
serres levitas

Τον θάνατο ενός 12χρονου παιδιού προκάλεσε η ισχυρότατη έκρηξη σε λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού Σχολείου Σερρών, όταν από το ωστικό κύμα της έκρηξης ο μαθητής καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα που εκσφενδονίστηκε πάνω του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, ο 11χρονος που έχασε τη ζωή του, έφτασε στα χέρια των γιατρών ήδη νεκρός, ενώ από τα άλλα δύο παιδιά, έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις, το ένα επιστρέφει στο σπίτι του, ενώ το μικρότερο έξι ετών παιδί, θα μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Παιδοχειρουργική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Φαρμάκης».

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Στις εργασίες μετατροπής του λέβητα σε γεωθερμικό κρύβεται η αιτία της φονικής έκρηξης με τον νεκρό μαθητή (Photos/Videos)

Ηλιούπολη: Ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου η δίκη του αστυνομικού για τον βιασμό και μαστροπεία δύο γυναικών

Κολωνός: Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδαν τη 12χρονη – Πέντε συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44