search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Κολωνός: Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδαν τη 12χρονη – Πέντε συλλήψεις

05.12.2022 16:19
mixos_kolonos

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε έφοδος από αστυνομικούς του Ανηλίκων σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκεί φέρεται να εξέδιδαν την ανήλικη.

Εντός του οίκου ανοχής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε γυναίκες -τρεις αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες- για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παράβαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Επιπλέον, ανάμεσα στους συγκατηγορουμένους για την υπόθεση βρίσκονται 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα έγινε κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ έξω από το Ιπποκράτειο (videos)

Ληστεία στην Αργυρούπολη: «Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα» είπε ο συνταγματάρχης στους αστυνομικούς

Κιβωτός του Κόσμου: Αμίλητη η πρεσβυτέρα κατά την επίσκεψή της στον Κολωνό – Αποχώρησε με κούτες και βαλίτσες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:54