search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου για τους «Δύο Ξένους» – «Κάψαμε τα επεισόδια της τρίτης σεζόν στο Οίτυλο» (Video)

06.12.2022 17:06
apostolou_new

Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε για τους «Δυο Ξένους» και για τα επεισόδια του τρίτου κύκλου τα οποία τελικά… δεν είδαμε ποτέ.

Ο σεναριογράφος της σειράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Stories», όπου και είπε αρχικά: «Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά.

Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αποστόλου επισήμανε«Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε».

Διαβάστε επίσης:

Ρίτα Όρα: Εμφανίστηκε στα British Fashion Awards… ημίγυμνη! (Video/Photos)

Ρένια Λουιζίδου: Το άγνωστο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στους «Απαράδεκτους» – «Κατέληξε σε εμετό αυτό το πράγμα» (Video)

Νίνο Ξυπολυτάς για την απόπειρα δολοφονίας του: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08