search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Νίνο Ξυπολυτάς για την απόπειρα δολοφονίας του: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» (Video)

06.12.2022 11:35
nino-xipolytas-new

Για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του αλλά και την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε κατά το παρελθόν μίλησε ο Νίνο Ξυπολυτάς.

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Κοσμοράδιο 95,1», ο τραγουδιστής είπε ότι η ένοπλη επίθεση που δέχτηκε σε ηλικία 26 ετών στη Θεσσαλονίκη, ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του.

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή του, απάντησε ότι αυτές ήταν όταν ήρθαν στον κόσμο τα δυο του παιδιά.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς» ανέφερε, ενώ εξήγησε πως τα παιδιά του γνωρίζουν ότι τραγουδιστής αλλά εκείνος προτιμά να τον ξέρουν μόνο ως μπαμπά. «Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας απόλαυσε τη μητέρα της στη σκηνή με την οικογένειά της

Νίκος Μουτσινάς: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε – «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε» (Video)

Kirstie Alley: Πέθανε από καρκίνο η βραβευμένη ηθοποιός – Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47