search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε – «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε» (Video)

06.12.2022 09:27
moutsinas-new

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης συνάντησαν οι ρεπόρτερ των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων για πληθώρα θεμάτων μεταξύ των οποίων για το Καλό Μεσημεράκι και το μέλλον της εκπομπής, τον Τριαντάφυλλο αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη.

Ορισμένες ερωτήσεις -όπως φαίνεται- δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή, ο οποίος αν και δεν έκρυψε την ενόχλησή του, κατάφερε να διατηρήσει το χιούμορ του.

Παρακολοθήστε από το 02:19′

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε αρχικά, ενώ όταν ερωτληθηκε αν θα ευχηθεί για τις γιορτές στον Τριαντάφυλλο, ο παρουσιαστής απάντησε ως εξής:

«Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

Όταν η ρεπόρτερ προσπάθησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ο Νίκος Μουτσινάς τη διέκοψε λέγοντας με πιο αυρτηρό τόνο αυτλη τη φορά: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

«Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση» είπε λίγο αργότερα, αντιδρώντας σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για τη φημολογούμενη παρεξήγησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Kirstie Alley: Πέθανε από καρκίνο η βραβευμένη ηθοποιός – Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα (photos/video)

Τζέιμς Φράνκο: Ξανά στην Ελλάδα ο ηθοποιός – Διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:49