search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας απόλαυσε τη μητέρα της στη σκηνή με την οικογένειά της

06.12.2022 10:48
marinella-new

Πρεμιέρα στο Christmas Theatre έκανε η Μαρινέλλα την Παρασκευή με τη μουσική παράσταση «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας».

Για πρώτη φορά, η σπουδαία καλλιτέχνις συναντήθηκε με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας -μεταξύ άλλων- μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Στο πλευρό της στη σκηνή βρέθηκαν τέσσερις νέες τραγουδίστριες που ξεχώρισαν για τις φωνές και τις εμηνείες τους. Ο λόγος για τη Στεφάνια Ρίζου, την Κασσιανή Λειψάκη, τη Βένια Καραγιαννίδου και τη Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς επίσης, τους σπουδαίους μουσικούς που απαρτίζουν την ορχήστρα της ερμηνεύτριας.

Ανάμεσα στο κοινό, μάλιστα, βρισκόταν και η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, καρπό του έρωτά της με τον αθλητή και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο η εμηνεύτρια διατηρούσε δεσμό πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, οι δυο τους δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας παρά το γεγονός ότι ήταν μια πολύ μεγάλη επιθυμία του επιχειρηματία.

«Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου» είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της.

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Στο πλευρό της μητέρας της μαζί με την οικογένειά της

Αν και η Τζωρτζίνα Σερπιέρη έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζει πάντα να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της μητέρας της, κάτι που έκανε και το καλοκαίρι που βρέθηκε στο Ηρώδειο. Η ίδια έχει παντρευτεί με τον Τίμο Δασκαλόπουλο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε – «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε» (Video)

Kirstie Alley: Πέθανε από καρκίνο η βραβευμένη ηθοποιός – Το «αντίο» του Τζον Τραβόλτα (photos/video)

Τζέιμς Φράνκο: Ξανά στην Ελλάδα ο ηθοποιός – Διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:34