search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου: Το άγνωστο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στους «Απαράδεκτους» – «Κατέληξε σε εμετό αυτό το πράγμα» (Video)

06.12.2022 13:00
renia-loyizidoy-new

Σε ένα αστείο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα των «Απαράδεκτων» αναφέρθηκε η Ρένια Λουιζίδου, γυρνώντας χρόνια πριν.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Stories», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μια σκηνή της σειράς απαιτούσε από την ίδια και τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο να τρώνε με βουλιμία σουβλάκια.

Οι δυο τους, ωστόσο, είχαν ήδη φάει και η σκηνή χρειάστηκε να επαναληφθεί αρκετές φορές με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να νιώθουν δυσφορία από το πολύ φαΐ.

«Θυμάμαι το επεισόδιο με την ποιήτρια, που ήταν η Βάνα Παρθενιάδου, και μας διάβαζε ποιήματα κι έπρεπε εμείς να κάνουμε τους αναίσθητους και να τρώμε με τα χέρια σουβλάκια. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φυλαχτώ, οπότε με τον Βλάσση πεινούσαμε και πριν το γύρισμα πήγαμε και φάγαμε.

Ξεκινάμε μετά το γύρισμα και μας πιάνουν καμιά εικοσαριά φορές τα γέλια. Και σταματάμε και ξαναπάμε από την αρχή, με αποτέλεσμα να φάμε καμιά εικοσαριά φορές με βουλιμία σουβλάκια και να καταλήξει σε εμετό αυτό το πράγμα. Έλεγα ότι θα πεθάνω τρώγοντας σουβλάκια», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις σκηνή φαγητού, δεν τρως ποτέ από πριν γιατί δεν ξέρεις πόσες φορές θα γίνει και πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγυρίσεις. Εγώ πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 σουβλάκια εκείνη τη μέρα».

Διαβάστε επίσης:

Ρίτα Όρα: Εμφανίστηκε στα British Fashion Awards… ημίγυμνη! (Video/Photos)

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη – Δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει πεθάνει

Νίνο Ξυπολυτάς για την απόπειρα δολοφονίας του: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50