search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:00
MENU CLOSE

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη – Δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει πεθάνει

06.12.2022 12:03
rena-koymioti-new (2)

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ρένα Κουμιώτη, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epsresso», η απόφαση να φιλοξενηθεί σε οίκο ευγηρίας ήταν τόσο της οικογενείας της όσο και της ίδιας της τραγουδίστριας. Πρόκειται, μάλιστα, για το ίδιο γηροκομείο όπου φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα.

Η Ρένα Κουμιώτη έκανε στην πορεία της σπάνιες εμφανίσεις στην τηλεόραση, ενώ διατηρούσε χαμηλό προφίλ, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο πρωτότοκος γιος της,  Νίκος Σαββίδης, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Ο 61χρονος ήταν καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη με τον οποίο έμειναν παντρεμένοι για δυο χρόνια.

Η τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του καθώς λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει που δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις, οι συγγενείς της επέλεξαν να μην της μεταφέρουν την τραγική είδηση. Μέχρι και σήμερα, η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της δεν είναι, πια, στη ζωή.

«Σταμάτησε του ρολογιού οι δείχτες», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Μέθυσα και τρέχω», «Φωτιά στα τρένα», είναι λίγες μόνο τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες της Ρένας Κουμιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Νίνο Ξυπολυτάς για την απόπειρα δολοφονίας του: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» (Video)

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας απόλαυσε τη μητέρα της στη σκηνή με την οικογένειά της

Νίκος Μουτσινάς: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε – «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:59