ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 16:38
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Το «καλάθι του Άι Βασίλη», η «θραύση» και τα τελάρα με τα λαχανικά (Videos)

17.12.2022 13:33

Τα εύσημά του στους εμπόρους που δημιούργησαν το δικό τους καλάθι με φρούτα και λαχανικά έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στη λαχαναγορά του Ρέντη.

»Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες», συνέχισε μιλώντας στο Action 24.

«Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο». Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε και τους κρεοπώλες να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο δημιουργίας καλαθιού του νοικοκυριού.

Αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στο «καλάθι του Άι Βασίλη», είπε: «Κάνει θραύση, οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί».

Ο υπουργός επισήμανε πως οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς είναι καθημερινοί και επιβάλλονται πρόστιμα όπου διαπιστώνονται παραβάσεις.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Καλάθι του… Καρνάβαλου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κύρτσος: Το «ευχαριστώ» του σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (Photos)

Εκλογές τώρα, ούτε με σφαίρες

ΕΣΥ με όπλο το φιλότιμο

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 16:38
Exit mobile version