search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Οι αγκαλιές στην πρεμιέρα του «Babylon» με την Ines de Ramon

17.12.2022 17:28
Brad Pitt-Ines de Ramon

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ines de Ramon έχουν σχεδιάσει πώς θα περάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Aφού οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας του σταρ, “Babylon”, την Πέμπτη το βράδυ, πηγή προσκείμενη στο στέλεχος της εταιρείας κοσμημάτων είπε στο PEOPLE ότι “αρέσει πολύ στον Μπραντ Πιτ δεδομένου ότι την έφερε μαζί του στην πρεμιέρα”.

Mάλιστα, αυτόπτες είπαν ότι το ζευγάρι ήταν εκδηλωτικό ανταλλάσσοντας αγκαλιές στο πάρτι της πρεμιέρας.

“Η Ines de Ramon είπε ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν πολύ γλυκός” πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας παράλληλα ότι “το ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς”.

Στο μεταξύ, πηγή προσκείμενη στον Μπραντ Πιτ λέει στο PEOPLE ότι “το ζευγάρι βγαίνει και είναι χαρούμενο”, προσθέτοντας: “Δεν είναι κάτι σοβαρό ακόμη, αλλά είναι άνετος και περνάνε ωραία μαζί”

Άλλη πηγή λέει ότι ο Μπραντ Πιτ “απολαμβάνει να βγαίνει με την Ines de Ramon” και “βγαίνουν όταν δεν έχουν δουλειά”. Η πηγή προσθέτει: “Η Ines de Ramon είναι διασκεδαστική και κοινωνική. Περνάνε υπέροχα μαζί. Βγαίνουν οι δυο τους, αλλά βγαίνουν και με φίλους”.

Η έξοδος του ζευγαριού την Πέμπτη στην πρεμιέρα του “Babylon” έρχεται έναν μήνα μετά, αφού το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι βγαίνει “εδώ και μερικούς μήνες”.

Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στις 19 Νοεμβρίου μαζί με τη Cindy Crawford και τον Rande Gerber στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Έκρηξη κρουσμάτων στην Σαγκάη – Κλείνουν τα σχολεία λόγω κορωνοϊού

Ουκρανία: Ρωσικά πλήγματα σε κρίσιμες ουκρανικές υποδομές

Λονδίνο: «Λαμπάδιασε» γνωστό εστιατόριο με τους πελάτες να τρέχουν να σωθούν από τις φλόγες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:07