search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Τη «θυσίασε» το παλάτι για να καλύψει την απιστία του Ουίλιαμ; Η θεωρία Αμερικανίδας δημοσιογράφου

20.12.2022 16:31
harry- megan 876- new

Μια νέα θεωρία για τον λόγο για τον οποίο το Μπάκιγκχαμ «τάισε την Μέγκαν στους λύκους» όπως τόνισε η ίδια η πρώην δούκισσα του Σάσεξ στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry&Meghan» παρουσίασε Αμερικανίδα δημοσιογράφος.

Η Κάθριν Γούιλαν, δημοσιογράφος της Wall Street Journal, με αφορμή τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ, έδωσε την δική της εξήγηση για την «επίθεση» στη Μέγκαν Μαρκλ.

Κάποια στιγμή, το  2019, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το 2018 απάτησε την τότε εγκυμονούσα στο 3ο τους παιδί, Κέιτ με την Ρόουζ Χάνμπερι, μαρκησία του Χολμοντελέϊ.

Σύμφωνα με την «προσωπική, ανεπιβεβαιώτη επισήμως θεωρία» της Γουίλαμ, το παλάτι άρχισε να επιτίθεται στη Μέγκαν Μάρκλ, την ίδια περίοδο που βγήκαν τα δημοσιεύματα περί απιστίας του Ουίλιαμ, ως αντιπερισπασμό, για να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει την «μελλοντική βασίλισσα» Κέιτ, και ενώ η Μέγκαν ήταν «επιτυχημένη στον ρόλο της». 

Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι λέει χαρακτηριστικά, πως το παλάτι «ήταν διατεθειμένο να πει ψέματα για να καλύψει τον αδερφό του Ουίλιαμ, αλλά αρνήθηκε να πει την αλήθεια για αυτόν και την Μέγκαν».

Σύμφωνα με την Κάθριν Γουίλαν, ο Χάρι «φωτογραφίζει» την υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης Ουίλιαμ – Ρόουζ Χάνμπερι.

Εκτός από αυτή την άποψη – εξήγηση, το επίσης ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι, λίγες ώρες μετά από αυτό το post, το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό της.

Διαβάστε επίσης:

Qatargate: Αναβλήθηκε η απόφαση για την έκδοση στο Βέλγιο της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι

Βίντεο από τη στιγμή του ισχυρού σεισμού 6,4 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια – Χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Κόβει την ανάσα ο… ατρόμητος Τομ Κρουζ: Έκανε το «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του κινηματογράφου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:14