search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:57
MENU CLOSE

Βρετανία: O πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε… χωρίς την Κέιτ σε γάμο της πρώην του (Video)

19.12.2022 18:32
ouiliam_new

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Ρόουζ Φάρκουαρ αποδεικνύουν ότι οι πρώην εραστές μπορούν να παραμείνουν φίλοι, αφού ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήγε στον γάμο της Ρόουζ στο Γκλάουτσεστερσαϊρ και μάλιστα …σόλο.

Η Ρόουζ Φάρκουαρ λέγεται πως ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και προσκλήθηκε στον γάμο  από την 39χρονη, η οποία πριν από ένα χρόνο είπε το «δέχομαι» στην πρόταση του Τζορτζ Τζέμελ.

Ο Ουίλιαμ και η Ρόουζ είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στο Beaufort Polo Club, όταν ο πρίγκιπας ολοκλήρωσε τις πρώτες σπουδές του στο Κολέγιο Ίτον. Σύμφωνα με τη Daily Mail οι δύο νέοι συνδέθηκαν και μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι κάποιοι  τους είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές σε μία εξοχική τοποθεσία.

Όμως η Ρόουζ Φάρκουαρ μετακινήθηκε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει την υποκριτική τέχνη στο Ινστιτούτο «Lee Strasberg» και το 2016 εμφανίστηκε στο σόου «The Voice UK».

Φαίνεται όμως πως παρά τον χωρισμό που επήλθε ο Ουίλιαμ και η Ρόουζ διατήρησαν τη επαφή τους κι έτσι η Ρόουζ τον κάλεσε στον γάμο της, όπου όμως ο πρίγκιπας πήγε χωρίς να συνοδεύεται από την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.

Η Page Six ζήτησε κάποιο σχόλιο από το παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Η δημόσια εμφάνιση του Ουίλιαμ έγινε λίγες μέρες μετά την προβολή της δεύτερης σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, στα οποία ο αδελφός του, Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ρίχνουν διάφορες βόμβες για την κατάσταση στο παλάτι πριν από την εγκατάσταση του ζευγαριού στην Αμερική. Μάλιστα ο δούκας του Σάσεξ σε ένα από τα επεισόδια της σειράς του Netflix ανέφερε ότι ο αδελφός του «ούρλιαζε» σε μία συνάντηση που είχαν.

«Ήταν τρομερό να βλέπω τον αδελφό μου να ουρλιάζει μπροστά μου και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που δεν ήταν αλήθεια και η γιαγιά μου (η βασίλισσα Ελισάβετ) να παρακολουθεί σιωπηλή», είπε ο Χάρι, ο οποίος κατηγόρησε επίσης τους ανθρώπους στο Μπακιγχαμ ότι χρησιμοποίησαν την Μέγκαν Μαρκλ σαν «αποδιοπομπαίο τράγο» για να στρέφουν την προσοχή της κοινής γνώμης μακριά από άλλα αρνητικά θέματα για μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τους ισχυρισμούς του Χάρι.

Διαβάστε επίσης:

Twitter: Την «πάτησε» ο Έλον Μασκ… έπαιξε και έχασε την ψήφο του κοινού – Του ζητούν να εγκαταλείψει το «τιμόνι»

Qatargate: «Πράσινο φως» στο αίτημα έκδοσης της συζύγου του Παντσέρι στο Βέλγιο

Κύπρος: Tρεις μητροπολίτες υποψήφιοι για το χρίσμα του Αρχιεπισκόπου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:57