ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:03
MENU CLOSE

Ποια είναι η νέα κατάκτηση του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Photo)

23.12.2022 15:19

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό από την Καμίλα Μορόνε, ο 48χρονος Λεονάρντο ΝτιΚάπριο βρίσκει… παρηγοριά στην αγκαλιά μίας νεαρής βασίλισσας της πασαρέλας, της 23χρονης Βικτόρια Λάμας.

Η τελευταία του κατάκτηση, η Βικτόρια Λάμας, έχει γεννηθεί το 1999, δύο χρόνια μετά την εκπληκτική επιτυχία του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο με τον Τιτανικό. Ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» χώρισε από την Αργεντινή ηθοποιό Καμίλα Μορόνε το καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες αφότου η νεαρή γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της! Χθες ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εντοπίστηκε να βγαίνει από γνωστό κλαμπ του Χόλυγουντ, με την Βικτόρια και κάποιους φίλους.

Η Βικτόρια, που εκτός από τις πασαρέλες θέλει να κατακτήσει και τον χώρο του κινηματογράφου, είναι κόρη του Αμερικανού τηλεοπτικού σταρ Λορέντζο Λάμας, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε μία δημοφιλή σαπουνόπερα στη δεκαετία του 1980. Η μητέρα της, Σάουνα Σαντ, είναι ηθοποιός και πρώην Playmate.

Μεταξύ των κοριτσιών με τα οποία έβγαινε ο ΝτιΚάπριο είναι τα σούπερ μοντέλα Gisele Bündchen και Bar Refaeli, αλλά και η ηθοποιός Blake Lively- όλες σε ηλικία κάτω των 25 χρόνων την εποχή που συνδέονταν με τον μεγάλος σταρ του κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα για Madwalk 2022: «Πώς γίνεται η μόδα να μου κλείνει το παράθυρο; Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ» (Video)

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά – Η ευχή της μικρής Φενίνας που δεν τα κατάφερε στο Make A Wish (Video)

«Αυτή η νύχτα μένει»: Γιορτινό το κλίμα στα γυρίσματα – Οι ζεϊμπεκιές Στάνκογλου και Μπισμπίκη (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:00
Exit mobile version