search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:41
MENU CLOSE

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο για τα ανανεωμένα Attica TV και One Channel – Το ολικό «λίφτινγκ» και τα ονόματα στο νέο πρόγραμμα

23.12.2022 10:52
tileorasi_new

Για τις 9 Ιανουαρίου ανατοποθετήθηκε χρονικά η πρεμιέρα του Attica TV με το νέο πρόγραμμα του. Στο μεταξύ στις εγκαταστάσεις του σταθμού, το οποίο συστεγάζεται με το Action24, συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες, όμως σημειώθηκε και μια αποχώρηση.

Δεν θα συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του άλλο, ο Βασίλης Θωμόπουλος που είχε αναλαβει την ευθύνη του τομέα Ειδήσεων στο κανάλι.

Το διαζύγιο ήταν- λέγεται- «βελούδινο». Στο μεταξύ έχει σχηματοποιηθεί το πρόγραμμα του σταθμού.

Το ζωντανό πρόγραμμα θα αρχίζει στις 17.00 και μέχρι τις 19.00 θα είναι στον αέρα εκπομπή «καθαρόαιμης» ενημέρωσης την οποία θα παρουσιάζουν οι Αλέξανδρος ΚλώσσαςΕυαγγελία Βόσνου. Στο επόμενο δίωρο (19.00- 21.00) μπροστά από τις κάμερες για την ενημέρωση στο πολιτικοκοινωνικό τοπίο θα είναι οι Γιώργος Χουδαλάκης και Βούλα Κεχαγιά.

Το βασικό δελτίο ειδήσεων (διάρκειας μιας ώρας)  θα βγαίνει στο AtticaTV στις 21.00 και θα τα παρουσιάζει πρόσωποέκπληξη. Τα επιτελικά στελέχη του σταθμού επιθυμούν, όπως τονίζεται από πηγές περί το κανάλι, «ότι επιδίωξη είναι να στρέφονται οι τηλεθεατές στο AtticaTV για το περιεχόμενο ενημέρωσης πρωτίστως».

Για το λόγο αυτό το κανάλι έχει «κλειδώσει» δημοσιογράφο με σύντομη προϋπηρεσία στο επάγγελμα , η οποία- όπως αναφέρουν δορυφόροι του σταθμού- θα πραγματοποιήσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.

Στο διάστημα 22.00- 00.30 θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή πολιτικό τοκ σόου χωρίς κορώνες και αντιπαραθέσεις προσκεκλημένων, αλλά με πολλές θεματικές, ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές ειδήσεις που θα παρουσιάζουν οι Νίκος ΠαναγιωτόπουλοςΒασίλης Σκουρής.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό αλλά με  πιο ανάλαφρα χαρακτηριστικά.

Μέσα Γενάρη η πρεμιέρα του ανανεωμένου One Channel

Στο μεταξύ,  σε τρέντι καφέ- εστιατόριο του Κολωνακίου συγκέντρωσε ο Διονύσης Παναγιωτάκης δημοσιογράφος και συνεργάτες και σε γιορτινό κλίμα και διάθεση γνωστοποίησε τα τηλεοπτικά σχέδια του για το One Channel.

To περιφεριακής εμβέλειας κανάλι το σήμα του οποίου έχουν στις πλατφόρμες τους Cosmote TV και Nova έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να δίνει «δείγμα γραφής» από το αναβαθμισμένο πρόγραμμα του, αναμένεται περεταίρω  εξέλιξη και σε πλήρη ανάπτυξη θα παρουσιαστεί επισήμως στις 15 Ιανουαρίου– ή σε μια από τις περιφερειακές ημερομηνίες.

Οι πρώτες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα είναι ήδη στον αέρα: το «One Magazino» με τη Μάιρα Μπάρμπα και το «One Talk» με τον Τάκη Χατζή,  αλλά και διάφορα προγράμματα (εκπομπές και σειρές) από το αρχείο του Mega.

Με την ολική επαναφορά του One Channel στη ζώνη 23.00- 01.00 πολιτικό τοκ σοου θα παρουσιάζει ο Γιάννης Πολίτης. Το ψυχαγωγικό μενού να υποστηριχθεί από ξένες σειρές και ταινίες.

Δεν πέρασε απαρατήρητο σε αρκετούς ότι ο τηλεοπτικός επιχειρηματίας δεν έκανε την παραμικρή- έστω- αναφορά αν δώσει συνέχεια στην πρόσφατη εκδοτική διάσταση δραστηριότητα του με την έκδοση εφημερίδας στη θέση της ActionPress της οποία ανέστειλε την κυκλοφορία της περίπου επτά μήνες από το πρώτο φύλλο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Η «αντεργατική» μη ανανέωση σύμβασης χαμηλοαμειβόμενης ρεπόρτερ και η καταγγελία δημοσιογράφου για «αλλοίωση» ρεπορτάζ

«Maestro»: Στον «αέρα» από την Παραμονή των Χριστουγέννων το τρίτο ιντερνετικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ

GNTM 5: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:41