search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:02
MENU CLOSE

Θεοφάνεια: Το Πεντάγωνο …εξαφάνισε τον Τσίπρα (Photo)

07.01.2023 17:02
tsipras

«Θαύμα» στα Θεοφάνεια στον Πειραιά. Το Πεντάγωνο εξαφάνισε τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει δηκτικά το militaire.gr.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, σε καμία από τις φωτογραφίες που έστειλε το ΓΕΝ δεν υπάρχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Λες και δεν πήγε ποτέ στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια!

«Ακόμη και στη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία, βλέπουμε τους πάντες, πολιτικούς, επιχειρηματίες και φυσικά αξιωματικούς εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει η ιστοσελίδα. »Αντιθέτως υπάρχουν -ορθώς- φωτογραφίες του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη», σημειώνει.

«Οι “εξαφανίσεις” προσώπων που θεωρούνταν “ανεπιθύμητα” γινόταν συστηματικά σε καθεστώτα ολοκληρωτικά. Στο ΓΕΝ και στο ΓΕΕΘΑ προφανώς δεν εξαφάνισαν» τον Α.Τσίπρα, απλά αποφάσισαν να μη στείλουν καμία φωτογραφία με την παρουσία του στα Θεοφάνεια! Αυτά δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ σ΄ ολόκληρη τη μεταπολίτευση!», καταλήγει στο σχόλιο του ο συντάκτης.

Διαβάστε επίσης:

Τρία «άκυρα» της Χαριλάου Τρικούπη στην Κουμουνδούρου για κοινές εκδηλώσεις

Τουλάχιστον ανταλλάσσουν συλλυπητήρια και ευχές

Θεοφάνεια: Θερμή υποδοχή Τσίπρα στον Πειραιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:01