search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Ματέο Μεσίνα Ντενάρο: Από ακριβά ρολόγια μέχρι… βιάγκρα στο κρησφύγετο του αρχηγού της Κόζα Νόστρα

17.01.2023 17:26
denaro_new

Στο κρησφύγετο του αρχηγού της μαφίας, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Παλέρμο, μεταξύ των άλλων κατασχέθηκαν ακριβά ρολόγια, κουστούμια γνωστών οίκων μόδας, προφυλακτικά αλλά και κουτιά του φαρμακευτικού σκευάσματος Βιάγκρα.

Παράλληλα, όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, κατασχέθηκαν μία ατζέντα και δύο κινητά, τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από τους ανακριτές.

Το κρησφύγετο είναι ένα διαμέρισμα στο χωριό Καμπομπέλο της Σικελίας, όπου όμως όλοι δηλώνουν πως δεν συνάντησαν ποτέ τον Μεσσίνα Ντενάρο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι ο αρχιμαφιόζος χρησιμοποίησε τα στοιχεία ενός κατοίκου της περιοχής, ονόματι Αντρέα Μποναφέντε, τόσο για να κάνει τις θεραπείες κατά του καρκίνου στο κόλον από τον οποίο διαγνώσθηκε πριν από δύο χρόνια, όσο και για τις διαδικασίες ενοικίασης του σπιτιού.

Οι εισαγγελείς τις ώρες αυτές ανακρίνουν τον Αντρέα Μποναφέντε, ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, ότι προσέφερε κάλυψη και βοήθεια στον αρχηγό της Κόζα Νόστρα.

Διαβάστε επίσης:

Ματέο Μεσίνα Ντενάρο: Πώς κατάφερνε να ξεφεύγει από την αστυνομία επί 30 χρόνια ο «διαβολικός» αρχιμαφιόζος (photo/videos)

Συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ: Η συγκυβερνήτης ήταν παντρεμένη με πιλότο που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα

Κίνα: Μειώθηκε ο πληθυσμός για πρώτη φορά από το 1961 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42