search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Μήνυση στον Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη

30.01.2023 18:29
manson

Στην τελευταία από μια σειρά μηνύσεων για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Μέριλιν Μάνσον, ο τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλη μια, από μια ανώνυμη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την την κακοποίησε σεξουαλικά πολλές φορές τη δεκαετία του 1990 όταν ήταν ανήλικη, σύμφωνα με το Rolling Stone .

Η νέα μήνυση, η πρώτη στην οποία ο καλλιτέχνης κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά στις αρχές της καριέρας του, περιλαμβάνει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και επίσης κατηγορεί τις δισκογραφικές του, Interscope και την Nothing Records του Trent Reznor, για αμέλεια, εκ προθέσεως πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Περισσότερες από δώδεκα γυναίκες έχουν κάνει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του τραγουδιστή του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner. 

Η νέα μήνυση προβάλλει ισχυρισμούς για μη συναινετικές σεξουαλικές πράξεις και απειλές κατά της ενάγουσας και της οικογένειάς της, αν και η γυναίκα συνέχισε να επισκέπτεται τον Μάνσον σε διάφορες πόλεις της περιοδείας του τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου τεσσάρων εβδομάδων σε περιοδεία με το συγκρότημα κατά την οποία έπαιρνε ναρκωτικά με τα μέλη και τον Μάνσον «να την κακοποιεί σεξουαλικά» και «να θέτει σκόπιμα τις απαραίτητες βάσεις για να την εκφοβίσει και να την ελέγξει» αφού είχε φτάσει στην ηλικία συναίνεσης.

Μεταξύ άλλων κατηγοριών, ο Μάνσον κατηγορείται για σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, υποστηρίζοντας ότι η «συναισθηματική χειραγώγηση» περιελάμβανε «εχθρική και λεκτική υβριστική συμπεριφορά».

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι οι δισκογραφικές με τις οποίες συνεργαζόταν ο Μάνσον «γνώριζαν καλά την πρακτική του κατηγορούμενου να επιτίθεται σεξουαλικά σε ανηλίκους και ότι βοηθούσαν και υποστήριζαν μια τέτοια συμπεριφορά». 

«Ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής κακοποίησης και επίθεσης του Brian Warner, που ενεργοποιήθηκε και ενθαρρύνθηκε από την Interscope και Nothing Records, το θύμα υπέστη σοβαρή συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική δυσφορία, όπως ντροπή και ενοχή, οικονομική απώλεια και συναισθηματική απώλεια».

Οι εκπρόσωποι των Μάνσον, Interscope και Reznor δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood είναι μεταξύ πολλών γυναικών που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια με ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Μάνσον. Ο τραγουδιστής αντέκρουσε την ηθοποιό, οι δικηγόροι του διευθέτησαν μια άλλη υπόθεση ενώ άλλη μια απορρίφθηκε, αν και άλλες παραμένουν εκκρεμείς.

Διαβάστε επίσης:

DW: Μετά τα Leopard και μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία;

Οικογένεια κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα αεροπλανάκι μαζεύοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό (Videos)

Πακιστάν: Τουλάχιστον 33 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από την έκρηξη σε τζαμί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32