ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:43
MENU CLOSE

Συντριβή F-4 Phantom: Όταν ο 29χρονος πιλότος έκανε ελιγμούς πάνω από το χωριό του - «Με σκοτώνει το αποτέλεσμα» (Video)

31.01.2023 19:07

Το καλοκαίρι του 2022, ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα (30/11) μετά την πτώση του μαχητικού Φάντομ, έκανε ελιγμούς για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του, τα Δολιανά Αρκαδίας. 

«Του έλεγα ”έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό”. Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Όταν τον είδα είπα «Θεέ μου, ολοκληρώθηκα»…».

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δε θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα», είπε ο πατέρας του 29χρονου, Κώστας Τουρούτσικας.

«Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δε βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε».

«Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε dt χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε φαράγγι

Ρούλα Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέστρεψε το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο» (video)

Δίκη για το Μάτι: «Κηδέψαμε λάθος άνθρωπο και μας είπαν να αλλάξουμε τα πτώματα κρυφά» – Σοκάρουν οι νέες καταθέσεις (video)

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:42
Exit mobile version