search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:29
MENU CLOSE

H Άννα Κορακάκη ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

02.04.2024 18:04
korakaki_polemiki_aeroporia4

Η Αννα Κορακάκη πέρα από ολυμπιονίκης, είναι πλέον και Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας. Η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση με την οποία εξέφρασε την συγκίνησή της.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής τιμήθηκε με τον τίτλο της Ανθυποσμηναγού, τον οποίο πήρε για τις τις επιτυχίες που είχε στο παρελθόν, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όσο και για τα μετάλλιά της σε παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Η Κορακάκη έκανε και την σχετική ανάρτηση με την στολή της Ανθυποσμηναγού, όπου δεν έκρυψε την συγκίνηση και την χαρά της.

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας. Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη» έγραψε στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Γνώριμος των αρχών ο 39χρονος – Ξυλοδαρμοί και ναρκωτικά στο ποινικό παρελθόν του

Προφυλακιστέος ο υπαίτιος για τη φωτιά στον Υμηττό – «Οι ενέργειες εμπρησμών δεν θα γίνουν ανεκτές» λέει ο Κικίλιας

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», λέει η μητέρα του δράστη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26