search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Πάσχα 2024: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Ουρές και καθυστερήσεις λόγω της αυξημένης κίνησης (videos)

02.05.2024 13:39
pasxa_limani_0205_1920-1080_new

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα, με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής να είναι αυξημένη από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στη λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Επίσης, αρκετή κίνηση υπάρχει και στην Αττική Οδό, από Μαραθώνος έως Μεταμόρφωση και στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Παράλληλα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια της Ελευσίνας, όπου λειτουργούν πάνω από 20 θυρίδες για την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στο οδικό κομμάτι από τα διόδια έως την Κινέτα.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, 47.343 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.485 προς Λαμία. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι είχαν φύγει προς Κόρινθο 44.430 οχήματα και 34.968 προς Λαμία.

Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια και στα ΚΤΕΛ

Κατά 70% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, υπολογίζεται η επιβατική κίνηση στα λιμάνια από την περασμένη Παρασκευή ως τη Μεγάλη Τρίτη.

Από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, καθώς σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν 10.870 επιβάτες.

Τα δρομολόγια της ημέρας ανέρχονται σε 38 για τον Αργοσαρωνικό και 22 για Κυκλάδες, Αιγαίο και Κρήτη.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ για την Πρωτομαγιά, 11 απόπλοι πλοίων με 11.305 αναχωρήσεις επιβατών.

Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση των Αθηναίων και στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από νωρίς το πρωί, αναχωρούν το ένα μετά το άλλο με πληρότητα που αγγίζει 100% για διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Μάλιστα για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τον σταθμό του Κηφισού είναι προγραμματισμένα συνολικά 300 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 80 είναι έκτακτα ενώ από το σταθμό Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100 για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης – Άνδρας κατηγορείται πως βίαζε το βαφτιστήρι του για 3 χρόνια

Εταιρεία Ψυχοθεραπείας κατά Βαρτζόπουλου: Διαστρέφει το ψυχοκοινωνικό φαινόμενο της έμφυλης βίας

Εντοπίστηκε στην Ύδρα το ναυάγιο του «Σπερχειού» – 98 νεκροί τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945 (Video – Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19