search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:43
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης αντιγράφει Τσίπρα» – Παρασκήνιο για τις μεταγραφές «πρασίνων» στη Νέα Δημοκρατία 

13.02.2023 06:00
karanikolas_mitsotakis_new

Ίδια τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτήν του Αλέξη Τσίπρα, προεκλογικά βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ. 

Όπως εξηγούν κορυφαία στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας τις πρόσφατες «πολιτικές μεταγραφές» ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν κάνει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από τα όσα έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις κάλπες.  

«Σε αυτή τη φάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι κάνει ανοίγματα στο κέντρο, γι’ αυτό και παίρνει πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ», λένε. «Ίδιες πρακτικές, ίδιες μέθοδοι, ίδια ανταλλάγματα» είναι και το σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (ο οποίος σήμερα – παρεμπιπτόντως – παρουσιάζει και το βιβλίο του στην Αθήνα). Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Σπύρος Καρανικόλας, όσο και ο Απόστολος Σπυρόπουλος ήταν δύο πρόσωπα τα οποία ουδέποτε υπολογίστηκαν από τη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Από πέρσι την άνοιξη μάλιστα πηγές της Χαριλάου Τρικούπη υποστήριζαν ότι ο Σπύρος Καρανικόλας θα πήγαινε αργά ή γρήγορα στη Νέα Δημοκρατία. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Απόστολος Σπυρόπουλος συζητούσε και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αρκετά χιουμοριστική διάθεση ιστορικό στέλεχος του κόμματος σχολίαζε στη στήλη μας: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι εφαλτήριο για κάθε μεταγραφή, ο ήλιος όμως φωτίζει Χαριλάου Τρικούπη 50»

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκοψε πίτα με Ρέμο, Πορτοσάλτε, Μπαλάσκα και Παγώνη (Video)

Γιατί ο Ανδρουλάκης «τιμωρεί» τη Λιακούλη;

Ο ευγενής Ανδρέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:41