search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:44
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε κατά δημοσιογράφων – «Κάποιοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

07.03.2023 17:12
skorda-sygkinhsi-new

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά για τον τρόπο που προσεγγίζουν το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μερίδα δημοσιογράφων και εκπομπών μετατοπίζοντας το σοβαρό και αλλάζοντας την ουσία.

Την ανάγκη ύπαρξης πλαισίου μέσα στο οποίο θα μπορούν να καλύπτονται αντίστοιχα θέματα, όπως αυτό του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, και να μην μετατοπίζεται σε “γύρω γύρω θέματα”, τόνισε η Φαίη Σκορδά σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα το πρωί της Τρίτης (07/03) μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” του ΣΚΑΙ.

Με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε στην εκπομπή της για τις αντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να διαφωνεί λέγοντας χαρακτηριστικά: “Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω… είναι πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Και γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά“.

Και πρόσθεσε: “Και είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς, και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνεις. Φαίνεται ο τρόπος στα μάτια του άλλου, και αν προσβάλλεις“.

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, που για μένα είναι του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές ή οι ηθοποιοί και τώρα που ξεκινήσαμε και εμείς αυτή την κουβέντα. Δεν είναι ωραίο. Δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου.

Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε, σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει. Και παραμένει το γεγονός όμως, ότι έχουν φύγει τόσα παιδιά και τόσοι άνθρωποι και εμείς να συζητάμε επειδή τελείωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς, για το αν πήγαν να δουλέψουν ή όχι. Λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να δουλέψει, αλλά τι είναι, κακιά γυναίκα και δεν στεναχωρήθηκε για τα παιδιά; Και είναι ότι αλλάζουμε το θέμα, την ουσία.

Γι’ αυτό κάποια πράγματα, ναι, είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν“.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Ο διάλογος με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγια μου πάλι γκέι ξύπνησα» (Video)

Victoria’s Secret: Στροφή στη διαφορετικότητα για τον διάσημο οίκο – Επιστρέφει με transgender και plus size μοντέλα (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02