search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Victoria’s Secret: Στροφή στη διαφορετικότητα για τον διάσημο οίκο – Επιστρέφει με transgender και plus size μοντέλα (Video/Photos)

07.03.2023 11:56
victorias-secret-new

Στροφή στη διαφορετικότητα επιχειρεί να κάνει η Victoria’s Secret με τον διάσημο οίκο μαγιό και εσωρούχων να επιστρατεύει για το ετήσιο υπερθέαμά του μοντέλα από όλο το φάσμα του μόντελινγκ.

Δίνοντας περισσότερη σημασία σε αυτό που είμαστε σήμερα, η Victoria’s Secret δεν ρίχνει στην πασαρέλα, πια, μόνο «αγγελάκια» με τέλειες αναλογίες.

Φέτος η εταιρεία γυρίζει σελίδα, δίνοντας στο σόου της μια διαφορετική και πιο περιεκτική εικόνα.

Στην καμπάνια θα δούμε λοιπόν να συμμετέχουν οι: Candice Huffine (plus size), Mayowa Nicholas, Valentina Sampaio (τρανστζέντερ) και Bella Hadid, όπως επίσης, οι Devyn Garcia (plus size), Taylor Hill, Adut Akech και Imaan Hammam.

Σε προηγούμενες επιδείξεις συμμετείχαν τα supermodels Jasmine Tookes και Elsa Hosk ενώ το σόου συμπλήρωναν τραγουδιστές όπως οι Ed Sheeran, Lady Gaga και Rihanna.

Στην νέα ομάδα εισήλθε και η Γιαπωνέζα τενίστρια Naomi Osaka, ενώ μεταξύ των μοντέλων που θα περπατήσουν στην πασαρέλα είναι το plus size μοντέλο από τη Βρετανία Paloma Elsesser, η Sofia Jirau – μοντέλο με σύνδρομο Down – και τα transgender μοντέλα Valentina Sampaio και Emira D’Spain.

Η αντίδραση της Lizzo

Η Lizzo, ωστόσο, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της σχετικά με αυτή τη στροφή του διάσημου οίκου, αμφισβητώντας τις προθέσεις του γίγαντα των εσωρούχων. 

«Αυτή είναι μια νίκη για την ενσωμάτωση για χάρη της ενσωμάτωσης», ανέφερε η 34χρονη ποπ τραγουδίστρια στο Twitter και πρόσθεσε:

«Αλλά αν οι μάρκες αρχίσουν να το κάνουν αυτό μόνο και μόνο επειδή έχουν δεχτεί αντιδράσεις, τότε τι θα συμβεί όταν οι “τάσεις” αλλάξουν ξανά; “Εκτιμούν οι διευθύνοντες σύμβουλοι αυτών των εταιρειών την πραγματική συμμετοχικότητα; Ή μήπως εκτιμούν απλώς τα χρήματα;».

Διαβάστε επίσης:

Dragon’s Den: Η άγνωστη ιστορία της Μαρίας Χατζηστεφανή – «Φτάνω στο γραφείο και μου λένε σε απολύουμε» (Video)

Σπύρος Νικολαΐδης για καλλιστεία: «Θα πάω δικαστικά – Μου χρωστούν το έπαθλο» (Video)

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58