search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Dragon’s Den: Η άγνωστη ιστορία της Μαρίας Χατζηστεφανή – «Φτάνω στο γραφείο και μου λένε σε απολύουμε» (Video)

07.03.2023 10:22
chatzistefani-new

Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε ως μέλος του ελληνικού Dragons’ Den στον ANT1 . Ο λόγος για τη Μαρία Χατζηστεφανή η οποία αποκάλυψε πώς κατάφερε να επιτύχει στον επιχειρηματικό τομέα.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, η ισχυρή επιχειρηματίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πιο κομβική στιγμή της επαγγελματικής της πορείας, όταν την απέλυσαν από τη δουλειά της, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αργότερα τη δική της επιχείρηση.

«Πρώτη φορά βρέθηκα στο Λονδίνο και με πήγε η δουλειά μου εκεί. Δούλεψα σε μία επενδυτική τράπεζα για τρία χρόνια, ήταν αυτό που είχα σπουδάσει και αρχικά το μάθαινα, μου άρεσε. Ήταν η εποχή της Wal lstreet, που το να είσαι εκεί ήταν το όνειρο. Ήταν κάτι πολύ δυνατό και μου άρεσε που ήμουν μέλος μια πολύ δυνατής εταιρίας», ανέφερε για την εμπειρία της στο Λονδίνο και πρόσθεσε:

«Στην αρχή ήταν φοβερό, ταξίδια, μάθαινα πράγματα. Κατά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν με ενδιέφερε πια το αντικείμενο, αυτό το είχα καταλάβει και άρχισα να μην είμαι πολύ καλή υπάλληλος. Αργούσα το πρωί, δεν καθόμουν πολύ αργά το βράδυ, έπρεπε να δουλεύεις Σαββατοκύριακα και δεν πήγαινα τα Σαββατοκύριακα

Κάποια στιγμή το μυριστήκανε οι άνθρωποι, οπότε φτάνω κάποια μέρα στο γραφείο – το καταλαβαίνεις όταν είναι να σε απολύσουν-  και μου είπαν αυτό κι αυτό και “σε απολύουμε”. Εκείνη την ημέρα έπαθα ένα σοκ. Γύρισα στο σπίτι και ήμουν σα να είχα πάθει ηλεκτροπληξία», σχολίασε, μετρώντας σήμερα μια πορεία δεκαετιών στον επιχειρηματικό κλάδο, μέσα από την εταιρία της με γυναικεία προϊόντα ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Νικολαΐδης για καλλιστεία: «Θα πάω δικαστικά – Μου χρωστούν το έπαθλο» (Video)

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ελευθερίου – «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, εδώ ήρθες ψεύτρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:55