search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:15
MENU CLOSE

«Κόλαση» στο Instagram με τη γυμνή φωτογραφία της Lizzo (Photo)

29.04.2021 19:56
lizzo_fb_new

Η σταρ της ραπ Lizzo αποφάσισε να… ταράξει τα νερά του Instagram καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια εντελώς γυμνή και εντελώς απείραχτη φωτογραφία της.

Στο σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία, η Lizzo έγραψε: «Για να γιορτάσω θέλω να σας δείξω αυτή τη μη επεξεργασμένη selfie… Τώρα κανονικά θα μπορούσα να διορθώσω την κοιλιά μου και να κάνω πιο λείο το δέρμα μου, αλλά θέλω να σου δείξω τη φυσική εκδοχή μου».

Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενώμενο, προκάλεσε πραγματική «κόλαση» στα social media, με την πλειοψηφία των χρηστών να στέκεται δίπλα στην Lizzo και την απόφασή της να εμφανιστεί γυμνή και «απείραχτη», ωστόσο δεν έλειψαν και τα πολύ αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Πάντως, μια βόλτα στον λογαριασμό της καθιστά σαφές ένα πράγμα: η Lizzo αισθάνεται άνετα με το σώμα της και δεν διστάζει να το κάνει… σαφές.

Photo: Facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:15