search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Λάρισα: Η παραδοχή του αδελφού της 38χρονης που γέννησε και πέταξε το βρέφος- «Εγώ έθαψα το μωρό»

10.03.2023 16:51
moro kounia – new

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 38χρονης στη Λάρισα που γέννησε μόνη της στη μπανιέρα του σπιτιού της και πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, ενώ η ίδια μετά από αιμοραγγία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα γέννησε στη μπανιέρα χωρίς να ήξερε ότι ήταν έγκυος, το μωρό ήταν νεκρό – όπως επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστής –  και εν τέλει το πέταξε σε κάδο κοντά στο σπίτι της. Ωστόσο, υπήρχαν άνθρωποι που πήραν το μωρό και το έθαψαν.

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν τα αδέρφια της που το μετέφεραν σε χωράφι, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Μάλιστα, ένα από τα δύο αδέρφια της 38χρονης μίλησε στην εκπομπή του Star για την απόφασή τους να θάψουν το μωρό σε έναν αυτοσχέδιο λάκκο σε χωράφι. «Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του:

«Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα.Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδερφός της 38χρονης. Η 38χρονη είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Το βρέφος βρέθηκε θαμμένο στο σημείο του χωραφιού που υπέδειξαν τα αδέλφια της 38χρονης.

 Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Έπεσε οροφή λεωφορείου με 40 επιβάτες – «Ζούμε από σύμπτωση»

Τέμπη: «Λάρισα ακούει; Πάω καλά;» – Ο διάλογος του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη πριν τη σύγκρουση (video)

Τέμπη: «Αποφασισμένη να προστατεύσει τη φήμη» της δηλώνει η Hellenic Train μετά το δυστύχημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 19:48