search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:23
MENU CLOSE

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega την Τετάρτη

04.05.2023 15:32
Τηλεθέαση
pixabay

Η ανεβασμένη απόδοση στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, στο «Live news» και η σταθερότητα στην έκτακτη νυχτερινή ενότητα «Ο δρόμος προς την κάλπη» «έσπρωξαν» το Mega στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ώθησαν το μερίδιο του Mega στο 15% χθες από 14,5% που είχε την προηγούμενη ημέρα. Στο +1,1% ήταν η μεταβολή για τον Alpha από τη μία ημέρα στην άλλη και την οφείλει στην απόδοση που είχαν χθες οι εκπομπές «Super Κατερίνα», «T live», κυρίως όμως στο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Αύξηση στο μερίδιο του εμφάνισε και ο ΣΚΑΪ κυρίως χάρη στη καλύτερη απόδοση που είχε το «Survivor all star» και δευτερευόντως από εκείνη της πρωϊνής ειδησεογραφικής εκπομπής «Σήμερα» και του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Οι τρείς «παίκτες» αύξησαν την πίεση στα άλλα κανάλια με συνέπεια ο ΑΝΤ1 να υποχωρήσει στο 10,6% (-1,3%), το Star στο 8,3% (-2%) και η ΕΡΤ1 στο 5,4% (-5%) συγκριτικά με την Τρίτη. Στο +0,8% «έκλεισε» το μερίδιο του Open, ενώ σταθερό ήταν το Μακεδονία TV (3,1%).

Φαίνεται επίσης πως ό,τι έχασε από τη μια ημέρα στην άλλη η ΕΡΤ2 το «πήρε» η ΕΡΤ3, χάρη και στην μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Λάρισας- Πανσερραϊκού.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία στο Χόλιγουντ: Φόβοι αναβίωσης του «εφιάλτη» του 2007 – Άρχισαν ήδη οι επαναλήψεις

ΕΡΤ: Πρεμιέρα για τον «Ερμή», τον πρώτο παρουσιαστή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης (Video)

Eurovision 2023: Εκτός τελικού αφήνουν την Ελλάδα τα στοιχήματα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49